Tietoa Irpolasta

Irpola on PTFE:n suomalainen asiantuntija

Irpola Oy on vuonna 1972 perustettu perheyritys. Ammattitaitomme juuret sijoittuvat jo 60-luvun alkuun, jolloin löysimme ja toimme PTFE-fluorimuovin Suomen markkinoille. Nykyään PTFE tunnetaan Suomessa ja maailmalla yleisemmin tuotemerkin Teflon® nimellä, mutta itse yhdiste on sama.

Vahvuuksiamme ovat:

Irpola ei ole pelkkä koneistaja

Irpola ei ole pelkkä teknisten muovien koneistaja ja myyjä. Panostamme konsultointiin ja kokonaisvaltaiseen palveluun ja autamme asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivia ratkaisuja. Olemme tehneet pioneerityötä erilaisten käyttösovellusten luomisessa etenkin paperi- ja selluloosateollisuuden yrityksille. Useista piloteistamme on tullut sittemmin asiakkaillemme vakiotuotteita.

Laadukkaat tuotteet toimitustakuulla

Olemme keskittyneet fluorimuovien, pääasiassa PTFE:n laajamittaiseen ja monipuoliseen jalostamiseen, asiakastuotteiden varastointiin sekä tuotteiden myyntiin. Yksi toimintamme kulmakivistä on toimitusaikatakuu asiakkaillemme sekä tuotteidemme toimitusvarmuus.

Pitkäaikainen yhteistyömme johtavien eurooppalaisten valmistajien kanssa takaa meille luotettavan toimittajan aseman eri teollisuusalojen asiakkaiden keskuudessa Suomessa ja lähinaapureissamme.