Tietoa Irpolasta

Irpola on teknisten muovien suomalainen asiantuntija

Irpola Oy on vuonna 1972 perustettu perheyritys ja se siirtyi nykyiselle omistajasuvulle 90-luvulla.  Ammattitaitomme juuret sijoittuvat jo 60-luvun alkuun, jolloin löysimme ja toimme PTFE-fluorimuovin Suomen markkinoille. Nykyään Irpola auttaa asiakkaita kehittämään omaa toimintaansa entistä vastuullisemmaksi etsimällä kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä teknisiä tuotteita. 

Läheiset ja pitkät toimittajasuhteet sekä vastuullinen asiakastyö ovat toimintamme perusta. Henkilöstömme hyvinvointi on meille myös tärkeä asia ja kehitämme sitä jatkuvasti.

Vahvuuksiamme ovat:

Irpola ei ole pelkkä koneistaja vaan vastuullinen kumppani

Irpola ei ole pelkkä teknisten muovien koneistaja ja myyjä. Panostamme konsultointiin ja kokonaisvaltaiseen palveluun ja autamme asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivia ratkaisuja. Olemme tehneet pioneerityötä erilaisten käyttösovellusten luomisessa etenkin paperi- ja selluloosateollisuuden yrityksille. Useista piloteistamme on tullut sittemmin asiakkaillemme vakiotuotteita. Tällä hetkellä strategiamme ytimessä on vastuullisempi muoviala ja pyrimme aktiivisesti etsimään yhä kestävämpiä muoviratkaisuja asiakkaillemme yhteistyössä koko arvoketjumme kanssa.

Laadukkaat tuotteet toimitustakuulla

Olemme keskittyneet fluorimuovien, pääasiassa PTFE:n laajamittaiseen ja monipuoliseen jalostamiseen, asiakastuotteiden varastointiin sekä tuotteiden myyntiin. Tällä hetkellä laajennamme aktiivisesti tuotevalikoimaa kohti kestäviä kokonaisratkaisuja. Yksi toimintamme kulmakivistä on toimitusaikatakuu asiakkaillemme sekä tuotteidemme toimitusvarmuus.

Pitkäaikainen yhteistyömme johtavien eurooppalaisten valmistajien kanssa takaa meille luotettavan toimittajan aseman eri teollisuusalojen asiakkaiden keskuudessa Suomessa ja lähinaapureissamme.